Eprimoo

Eprimoo™ Joc logic de construire a drumurilor

Un joc DIVERS ȘI EXTREM DE EDUCAȚIONAL, copiii îl vor adora de Crăciun!

🔥Ofertă limitată🔥 NUMAI 99.9 RON!!! Plata la livrare
Livrare rapida in 2-3 zile!

Jocuri obișnuite de construire a drumurilor? Sunt prea plictisitoare! Unde este distracția dacă există un singur drum disponibil pentru mașina mică?

Scopul acestui joc captivant este de a alinia plăcile pentru a crea o cale perfectă pentru ca mașina să primească mingea de la început până la sfârșit - dar există mai multe moduri de a face acest lucru. Copiilor le va plăcea să-și adune prietenii, să-și pună mintea la treabă. și găsiți cea mai bună modalitate de a trece mașina în siguranță, fără ca aceasta să se răstoarne.​

Ei se vor distra foarte mult creând o potecă asemănătoare unui labirint plin de întorsături și se vor uita la cursa mașinii peste bord pentru a livra toate bilele.

🔥Ofertă limitată🔥 NUMAI 99.9 RON!!! Plata la livrare
Livrare rapida in 2-3 zile!

Cum îi ajută pe copii jocul logic de construcție a drumurilor?​

Dezvolta abilitatile cognitive: Acest joc STEM este conceput pentru a inspira inginerul din fiecare copil. Îi face să se gândească din greu pentru a rezolva probleme dificile și le întărește abilitățile spațiale, gândirea logică, recunoașterea modelelor și atenția susținută.
Excelent pentru toate vârstele: Cu 118 nivele care oferă o provocare creativă pentru toate nivelurile de îndemânare, acest joc de puzzle este grozav pentru copiii și adulții cărora le place să joace puzzle-uri. Cu niveluri de la începător la expert, îți antrenează creierul să gândească creativ, păstrând lucrurile distractive.
Încurajează jocul cooperant: Fără cronometru sau competiție, acest joc cooperativ multiplayer le permite copiilor să gândească împreună și să vină cu soluții ca o echipă. Acest lucru îi învață să coopereze, să compromită și să-și dezvolte abilitățile sociale.

Műszaki adatok Erős, tartós ABS anyag 3 éves kor felett Mérete: 38*38cm
A csomag tartalma: 1 készlet x Eprimoo™ Logikai útépítő játék

🔥Ofertă limitată🔥 NUMAI 99.9 RON!!! Plata la livrare
Livrare rapida in 2-3 zile!

Recenziile clienților

L-am cumparat dupa ce am vazut reclama pe Facebook. Fiului meu de 7 ani îi place foarte mult.
Filofteia Sirbu
Client
Acesta este un joc de care se poate bucura aproape oricine. Cei mai tineri (suficient de mare pentru a nu mânca bucățile mici) se pot bucura de a muta camionul prin labirint. Copiii mai mari (8+) și chiar și adulții se vor bucura de provocările diferitelor jocuri.
Alexandra Trifan
Client
acest joc este atât de distractiv pentru întreaga familie. Poate fi dificil la niveluri superioare. Dar ne-am distrat cu el. Ne-am jucat cu copii de 10 ani și adulți în același joc.
Marga Ardelean
Client

Contactați-ne pentru orice informație client@eprimoo.com sau WhatsApp + 40 371700713

Politica de rambursare și returnare | Declarație de confidențialitate | Termeni de utilizare

© Copyright 2022. All rights reserved