Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

A Lexrashopnál arra törekszünk, hogy vásárlóink ​​100%-ban elégedettek legyenek a tőlünk vásárolt termékekkel. Ha szállítási problémái vagy sérült termékei vannak, és csalódottnak érzi magát, írjon nekünk egy e-mailt, és csapatunk azonnal segít.
 
================== >> VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZAT << ======================
 
Nem elégedett a rendelésével
Ha nem elégedett a vásárlással, a termék új állapotú, látható kopásnyomok nélküli átvételétől számított 15 napon belül Önt terheli a termék visszaküldésének költsége, ha azt nem fedezi a termékünk. garancia a gyártási hibákra és a csere nem a mi hibánkból ered.
 
Megjegyzés: Ebben az esetben a szállítási költség nem téríthető vissza.
 
2. Sérült vagy rossz minőségű tárgyak
 
Ha a termék hibás vagy nem működik megfelelően, kérjük, jelezze felénk. A probléma gyors megoldása érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@lextrashop.fr e-mail címen, és küldjön egy fényképet, amely bemutatja a termék rossz minőségét vagy sérült területét. Az optimális képek sima felületen vannak, a címke és a hiba jól láthatóan látható. Csere termékeket küldünk Önnek, amint megerősítjük a helyzetet. A hibásakat nem kell visszaküldeni hozzánk. Ezeket az információkat arra használjuk fel, hogy segítsünk Önnek megrendelésében, és elkerüljük a hibákat a jövőben.
 
===================== >> Lemondás << ========================= = === ===
 
1. A ki nem szállított rendelések törlése
 
Ha törölni szeretné megrendelését, amelyet még nem szállítottunk ki, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@lextrashop.fr címen. A probléma gyors megoldása érdekében kérjük, adja meg rendelési számát. Köszönöm!
A megrendelés nem törlődik, ha a megrendelés dátumától számított 12 óra eltelt
 
2. A kiszállított rendelés törlése
 
Ha szeretné törölni a már feladott vagy feladás előtt álló megrendeléseket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, majd tagadja meg a csomag átvételét, mivel abban az időben nem tudjuk átvenni. a szállítási költség levonása után visszatérítjük a befizetett összeget. A visszatérítés azonnal megtörténik, amint megkezdődik a csomag visszaküldése.
 
===================== >> Garancia << ========================= === ==
 
Ez a garancia a gyártási hibákra vonatkozik, és nem terjed ki:
 
Baleset által okozott kár
Rossz ellátás
Rendes öltözet
Színek és anyagok lebomlása a napsugárzás hatására
Utángyártott módosítások
A víznek kitett termékek visszaküldését/cseréjét nem fogadjuk el.
 
============ >> VISSZATÉRÍTÉSI IRÁNYELV << ===================
 
Ha úgy gondolja, hogy a megvásárolt termék nem felel meg az eredetileg tervezett követelményeknek, lehetősége van visszatérítést kérni.
 
Íme a visszatérítés feltételei:
 
Teljes visszatérítést kaphat
 
Ha a megvásárolt termék teljesen nem működőképes.
Ha nem kapta meg a terméket a megrendeléstől számított 60 munkanapon belül.
Megjegyzés: Ha nem volt jelen a csomag átvételekor, és nem vette fel velünk a kapcsolatot 15 napon belül azt követően, hogy a csomag megérkezett az Ön címére, visszakapja a visszatérítést, amikor a csomag visszakerül a raktárunkba Kínában, és a szállítási költségeket nem térítjük vissza.
Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a visszatérítés a korábban használt fizetési módtól függően 3-10 munkanapon belül visszatér a fiókjába.
 
SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK
 
A termék visszaküldése esetén Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költségek nem visszatéríthetők.