Lextrashop™ Logikai útépítő játék

SZÓRAKOZÓ ÉS KÜLÖNÖSEN OKTATÁSI játék, a gyerekek imádni fogják karácsonyra!

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 9990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel
Gyors kiszállítás 1-2 napon belül!

Rendszeres útépítő játékok? Túl unalmasak! Hol a móka, ha csak egyetlen út áll rendelkezésére a kis autónak?

Ennek az izgalmas játéknak a célja a lapkák sorba állítása, hogy tökéletes utat hozzon létre az autó számára, hogy eljuttassa a labdát az elejétől a végéig- de ennek több módja is van.A gyerekek imádni fogják, ha összegyűjtik barátaikat, munkára fordítják az elméjüket, és kitalálják, mi a legjobb módja annak, hogyan vigyék át biztonságosan az autót anélkül, hogy felborulna.

Nagyon jól fognak szórakozni egy labirintusszerű, fordulatokkal teli ösvény létrehozása során és nézd, ahogy az autó átszáguld a táblán, hogy minden labdát leadjon.

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 9990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel
Gyors kiszállítás 1-2 napon belül!

Hogyan segít a gyerekeknek a logikai útépítő játék?

Fejleszti kognitív készségeiket: Ez a STEM játék úgy lett kialakítva, hogy minden gyermekben ösztönözze a mérnököt. Erős gondolkodásra készteti őket a nehéz problémák megoldására, és erősíti térbeli képességeiket, logikus gondolkodásukat, mintafelismerésüket és kitartó figyelmüket.
Nagyszerű minden korosztály számára: Ez a logikai játék 118 pályát tartalmaz, amelyek kreatív kihívást jelentenek minden képzettségi szint számára, így kiválóan alkalmas gyermekek és felnőttek számára, akik szeretnek rejtvényekkel bíbelődni.A kezdőtől a szakértőig haladó szintek révén kreatív gondolkodásra edzi az agyat, miközben a dolgok szórakoztatóak maradnak.
Ösztönzi a kooperatív játékot: Időzítők és verseny nélkül ez a többjátékos kooperatív játék lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy együtt gondolkodjanak, és csapatként találjanak ki megoldásokat. Ez megtanítja őket az együttműködésre, a kompromisszumokra és a szociális készségeik fejlesztésére.

Műszaki adatok Erős, tartós ABS anyag 3 éves kor felett Mérete: 38*38cm
A csomag tartalma: 1 készlet x Lextrashop™ Logikai útépítő játék

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 9990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel
Gyors kiszállítás 1-2 napon belül!

Ügyfelek véleménye

A facebookon való hirdetés után vásároltam. A 7 éves fiamnak nagyon tetszik. Egy sárkányt is bemutatott a további veszély miatt.
Dénes Gerzson
Ügyfél
Ez egy olyan játék, amelyet szinte bárki élvezhet. A legfiatalabbak (elég idősek ahhoz, hogy ne egyék meg a kis darabokat) élvezhetik a kamion mozgását a labirintusban. Az idősebb gyerekek (8+) és még a felnőttek is élvezni fogják a különböző játékok kihívásait.
Kalmár Patrícia
Ügyfél
ez a játék annyira szórakoztató az egész család számára. A magasabb szinteken nehéz lehet. De jól szórakoztunk vele. 10 éves gyerekekkel és felnőttekkel ugyanabban a játékban játszottunk.
Ferenczi Georgina
Ügyfél

Bármilyen információért fordulj hozzánk a hungary@lextra-shop.com vagy WhatsApp + 33 757 935 727

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat | Titoktartási nyilatkozat | Használati feltételek

© Copyright 2022. All rights reserved