Multifunkcionális zöldségszeletelő

A leghasznosabb konyhai eszköz!

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 8990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel

A Lextrashop egy új, korszerű, minden igényt kielégítő ételszeletelőt kínál, pontosan azt, amit kerestél!

All-in-one konyhai eszköz: 3 féle cserélhető penge, a szeletelő penge alkalmas uborkához, paradicsomhoz, burgonyához. A lapos reszelő ideális sajtokhoz, diófélékhez és kekszekhez. A durva vágókés megfelelő a zöldségeknek. Gyorsan és egyszerűen használható, így percek alatt elkészítheted a vacsorádat.

Biztonságosabb sajtreszelő: az ételkészítés során az ujjaid nem érhetnek a pengéhez. A penge cseréjekor helyezd a lapos kés tartályát a munkapadra, majd óvatosan nyomd meg, a penge automatikusan leesik. Minden alkatrész BPA-mentes, élelmiszeripari minőségű anyagokból készült.

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 8990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel

Nagy teherbírású kialakítás: a hagyományos forgó sajtreszelőhöz képest a tapadókorong felülete nagyobb, így a gépen végzett munka stabilabb. A fogantyú spirális szerkezetű. Nagyobb nyílással rendelkezik, így nagyobb ételdarabokat lehet bele rakni és a vágóhuzal is hosszabb lett.

Szilárdan megtapad a tiszta felületeken. A csomag tartalmaz egy használati és telepítési útmutatót.

Ügyfelek véleménye

Tökéletes. Felgyorsítja a zöldségek feldarabolását és a főzési folyamatot is, számos vágási kombinációval rendelkezik és így lehetővé teszi új receptek kipróbálását. Az anyagok kiváló minőségűek.
Vass Erika
Ügyfél
Amint megérkezett, máris szeleteltem a cukkinit és a padlizsánt a grillezéshez. Nagyon elégedett vagyok. Kiváló anyagból készült, nem csúszik használat közben: tényleg megéri megvenni!
Kalmár Patrícia
Ügyfél
Stabil és nagyon jól működik, szinte mindennapos munkatársam lett a konyhámban. Elengedhetetlen, ha almát vagy zöldséget kell szeletelni.
Ferenczi Georgina
Ügyfél

Bármilyen információért fordulj hozzánk a contact@lextrashop.fr vagy WhatsApp + 33 757 935 727

Politica di rimborso e restituzione | Dichiarazione di riservatezza | Termini di utilizzo

© Copyright 2022. All rights reserved