Lextrashop™ WC-k eldobható Tisztító Rendszere

A WC gyorstisztításának legkényelmesebb módja!
Tartalmaz 32 különböző illatú kefét a hetekig tartó használathoz és a nagyszerű tisztításhoz!

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 5990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel
Gyors kiszállítás 1-2 napon belül!

Adja hozzá ezt a WC-tisztítót a tisztítószereihez, beleértve az 1 WC-pálcát, 1 tárolódobozt és 8 eldobható pálcautántöltőt, valamint 8 bónusz utántöltőt, amelyek elpusztítják a baktériumok és vírusok 99,9%-át (összesen 16 utántöltés!)

Mindegyik eldobható fej 4x erőteljes súroló hatású Clorox tisztítóval van feltöltve, hogy megtisztítsa a makacs foltokat, elpusztítsa a baktériumokat, eltávolítsa a rozsdát, a kalciumot és a vízkövet, miközben könnyedén fertőtlenít és szagtalanít. Az összehasonlító laboratóriumi vizsgálatok alapján a WC-pálca jobban tisztít, mint egy normál kefe. A szivacsszerű tisztítófejet úgy alakították ki, hogy minden tisztítást és csíramentességet igénylő zugba bejuthasson, miközben elpusztítja a kórokozók 99,9%-át

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 5990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel
Gyors kiszállítás 1-2 napon belül!

Ez az egész egy rendszerben úgy lett kialakítva, hogy minden tisztításkor vadonatúj tisztítószivacsot kapjon anélkül, hogy hozzá kellene érnie egy roncsos keféhez. Csak kattintson a pálca gombjára az eldobható kefe rögzítéséhez vagy kidobásáhozx

Nehezen elérhető helyeken tisztítanak a tál pereme alatt, és lefolynak a mélyebb és gyorsabb tisztítás érdekében, hogy eltávolítsák a rozsda-, kalcium- és mészfoltokat.

Műszaki adatok Erős, tartós ABS anyag A csomag tartalma: 1 készlet x Lextrashop™ WC-k eldobható Tisztító Rendszere + 32 különböző típusú utántöltő

🔥Korlátozott idejű ajánlat🔥🔥 CSAK 5990 Ft!!! Utánvétes fizetéssel
Gyors kiszállítás 1-2 napon belül!

👋 Több utántöltőt szeretne vásárolni? kattintson az alábbi gombra 👇

Ügyfelek véleménye

Ezek nagyon megkönnyítik a tisztítást. Nem kell puszta kézzel semmihez sem, a pálca a tisztítóhoz csatlakozik, majd egy gombnyomással lejön.
Béres Flóra
Ügyfél
SZUPER TISZTÍTJA A WC-T! A tisztítószerek megszállottja vagyok, és hogy elmondhassam, milyen tisztán hagyja a fürdőszobát, még csempére (falra/padlóra) is használom, és nagyon csikorgó tiszta lesz tőle. Az illata is tiszta és nagyon gyors és egyszerű! Ajánlom azoknak, akik szeretnének gyorsítani, de tényleg észreveszik a különbséget!!! Komolyan mondom ezt ajánlom mindenkinek!
Földesy Ema
Ügyfél
Imádom ezt a WC-pálcát. A súrolóban van a tisztító, így nem kell spray-t használnia. Ha végzett a tisztítással, csak engedje el a súrolót a szemetesben. Nagyon higiénikus. Mindegyik fürdőszobában van egy.
Hajdu Dorottya
Ügyfél

Bármilyen információért fordulj hozzánk a hungary@lextra-shop.com vagy WhatsApp + 33 757 935 727

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat | Titoktartási nyilatkozat | Használati feltételek

© Copyright 2022. All rights reserved